szerda, május 1

Hol vásárol a stílusos kismama?

Ugye már neked is eszedbe jutott, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy olyan hely a városban, ahol megkapsz mindent egy helyen, amit a várandósságodhoz szükséges? De jó is lenne, ha egyszerre, egy levegővel letudhatnád a beszerző túrát és nem kéne boltról boltra járni?

Jó hírünk van! Várandós kismamák kedvenc budapesti boltja a b.boom kismama divat, amely két kis üzlettel és egy az egész országot kiszolgáló webshoppal rendelkezik. A kínálat a kismama ruhákon túl a kórházi csomagba szükséges mindenféle kismama kellékeken át a kényelmes alvás biztosító ölelő párnákat is kimeríti.

Akár egy designer bolt, a b.boom kismama divat elkötelezett híve a letisztult, ám ugyanakkor egyedi kismama ruházatnak. Fontos a minőség, a környezet tudatosság, a vásárlói igények maximális kielégítése és a barátságos légkör. Széles termékpalettával várja tehát a kismamákat, már az első trimesztertől egészen az anyatejes táplálás utánig. Skandináv stílusú és gyártású ruhák a városi divatot kedvelőknek.

Az üzleteket Budán és Pesten is megtalálod, de rendelhetsz online is. Megbízható és gyors szállítással, már másnap nálad lehet a kiszemelt darab. Érdemes követni a közösségi felületeket is, hiszen ezeken az oldalakon nem csak az aktuális kismama trendekről esik szó, hanem sok kismamát köt össze egymással egyéb felmerülő témában is.

A sikkes kismamák kedvenc üzlete